Mijn favorieten

Aankoop


Een woning kopen?

U kunt 10+ Makelaars inschakelen als uw aankoop makelaar. Wat  is nu het verschil tussen een verkoopmakelaar en een aankoopmakelaar?
 

Verschil tussen een verkoopmakelaar en aankoopmakelaar


Bij het bezichtigen van een woning wordt u begeleid door een verkopend makelaar. Hierbij worden de voordelen van de woning benadrukt. Deze makelaar is door de verkoper inschakeld om hem/haar te begeleiden bij de verkoop, de belangen van de verkoper worden door deze verkopend makelaar behartigd. 

Om er zeker van te zijn dat u de woning koopt welke voldoet aan alle wensen en verwachtingen is het verstandig om een aankoopmakelaar in te schakelen. De aankoopmakelaar behartigt de belangen van de koper. De aankoopmakelaar zal er alles aan doen om de woning te kopen tegen de beste voorwaarden en behoed u van het kopen van de 'kat in de zak'. Wij hebben de afgelopen jaren al veel mensen succesvol geholpen bij de aankoop van hun woning en hebben hierin dus een ruime ervaring in Den Bosch, Rosmalen, Vught en omgeving.
 

Wat kan 10+ Makelaars voor u betekenen?


Zoals vermeld behartigen wij als aankoopmakelaar de belangen van u als koper. Hiervoor worden uw wensen en mogelijkheden in kaart gebracht. Wij kunnen u adviseren wanneer u twijfelt over bijvoorbeeld de bouwkundige- en onderhoudstoestand van de woning of over de prijs. Met als doel de beste condities en prijs voor u te bedingen en er voor te zorgen dat u een woning koopt welke voldoet aan uw verwachtingen. 

  

Onderstaande werkzaamheden kunnen wij voor u verrichten

  • Het inspecteren van de bouwkundige staat, onderzoek naar erfdienstbaarheden, e.d.
  • Adviseren of een bouwkundige keuring noodzakelijk is.
  • Inzicht geven in de waarde van de woning.
  • Kennis delen over de huizenmarkt en lokale regelgeving.
  • Meedenken over een strategie om de woning te kunnen kopen.
  • Het voeren van deskundige onderhandelingen om de verkoopprijs en overige condities zo gunstig mogelijk te krijgen

Indien de woning gekocht is:

  • Geeft 10+ Makelaars duidelijkheid over de ontbindende voorwaarden en speciale clausules.
  • Controleert 10+ Makelaars, de koopakte,  de notariële akte van levering en de afrekening van de notaris.
  • Inspecteert 10+ Makelaars met u de woning voorafgaand aan de overdracht bij de notaris.
Verder beschikt 10+ Makelaars over een breed netwerk dat ingeschakeld kan worden, bijvoorbeeld als u hypotheekadvies nodig heeft of advies van een notaris.  

Als NVM-makelaar bieden wij u kwaliteit en zekerheid. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij het gehele aankooptraject verzorgen of deeldiensten aanbieden. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op via onderstaande gegevens.