Mijn favorieten

10+ Makelaars

Team 10+ Makelaars
De kenmerken van ons makelaarskantoor zijn in enkele termen kort samen te vatten: no-nonsense, transparant en slagvaardig. 

10+ Makelaars mag bijna haar 10e verjaardag gaan vieren! Een jubileum waar we zeker even bij stil mogen staan. We zijn namelijk net voor de crisis gestart, een moeilijke periode voor de huizenmarkt. In mei 2007 start Marck van Litsenburg zijn eigen makelaarskantoor na jaren gewerkt te hebben bij verschillende makelaarskantoren in Noord Brabant. Vanuit een kantoorruimte in het bedrijfsverzamelgebouw van stadion De Vliert worden in het eerste jaar de klanten bediend. Bij de start had Marck nog niet kunnen vermoeden dat de woningmarkt een aantal maanden later een zwarte periode in zou gaan. De bankencrisis en de kredietcrisis volgen elkaar in snel tempo op en dit merken we ook direct op de woningmarkt: woningen staan langer te koop en de prijzen dalen. Trots zijn we dan ook dat we in de moeilijke tijd van ons bestaan ons een vaste positie hebben weten te bemachtigen binnen de woningmarkt in en rond 's-Hertogenbosch.  

In 2008 verhuist 10+ Makelaars naar de nieuwe kantoorruimte in winkelcentrum Rompertpassage, het eerste personeelslid wordt op dat moment ook welkom geheten. Inmiddels bijna 10 jaar na de start werken we met een vast team van 3 personen. Naast eigenaar Marck van Litsenburg zijn ook Nadine Claessen en Jomieneke van der Velden werkzaam bij 10+ Makelaars. Naast de bemiddeling bij verkoop en aankoop van woningen is inmiddels ook de bemiddeling bij verhuur een specialisme geworden, een discipline waarmee wij al honderden verhuurders en huurders bij elkaar hebben gebracht. Marck van Litsenburg is gecertificeerd taxateur en kan u helpen aan een gevalideerd taxatierapport.  

We hebben afgelopen jaren veel geleerd, we zijn enorm gegroeid. Niet zozeer in mensen, maar vooral in ons persoonlijke advies. Met ons kleine team streven we keer op keer naar een gerichte aanpak, afgestemd op uw wensen en mogelijkheden. Brabantse nuchterheid, een duidelijk verhaal en een eerlijk advies heeft ons gemaakt tot wat we nu zijn. 10+… niet voor minder dus!