Mijn favorieten

Taxaties

Waarom een taxatie? 
  
 Bent u van plan een woning te gaan kopen, verbouwen of uw hypotheek over te sluiten? Voor de financiering van een woning heeft u meestal een taxatierapport nodig. Het is van belang dat dit wordt gedaan door een betrouwbare, deskundige partij, zodat u geen problemen krijgt met de afwikkeling van uw aankoop, verbouwing of hypotheek.   

 
Wat kunnen wij, als taxateur, voor u betekenen? 

 
10+ Makelaars is aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut), hét keurmerk voor woningtaxaties. Het NWWI valideert taxatierapporten van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, hypotheekadviseurs en consumenten krijgen zo heldere, betrouwbare woningtaxaties. Deze woningtaxaties geven inzicht in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Alleen taxateurs die aan de strenge kwaliteitseisen voldoen kunnen zich bij het NWWI aanmelden.  
  
U kunt bij ons terecht voor taxaties in de regio ‘s-Hertogenbosch, Oss, Rosmalen, Zaltbommel, Boxtel en Sint Michielsgestel. Voor het aanvragen van een NWWI- taxatierapport kunt u op www.NWWI.nl via de button ‘rapport aanvragen’ direct opdracht geven.