Mijn favorieten

Uw huis verkopen in Den Bosch, Rosmalen of Vught?10+ Makelaars verkoopt!

Het verkopen van uw woning is een belangrijke stap. Hier zijn grote financiële risico’s mee gemoeid maar ook emotionele factoren spelen een rol. Er komt veel bij kijken. Daarom begeleiden wij u graag, geven u advies en helpen u op weg naar een snel en goed verkoopresultaat. 10+ Makelaars verkoopt!
 

Ons doel

De sleutel tot succes is niet de voordeur van uw woning. Het is het verhaal dat leeft binnen de muren van uw woning. Wat zijn uw verwachtingen? Wat zijn uw wensen? Wat zijn uw mogelijkheden? Hoe kunnen we samen deze mogelijkheden vergroten? Iedere woning vraagt om een unieke aanpak.

 

Unieke aanpak

Bovenstaande vragen komen aan bod tijdens het eerste gesprek. Uw verwachtingen, wensen en mogelijkheden worden in kaart gebracht. Daarnaast wordt er een inventarisatie gemaakt van de woning om een reëel beeld te krijgen van de verkoopmogelijkheden van uw woning. Aan de hand van de inventarsatie en berekeningen adviseren wij u over de vraagprijs van uw woning en de te verwachten opbrengst. Tot slot worden er duidelijke afspraken gemaakt om het eventuele vervolgtraject (verkoopplan) zo goed mogelijk te laten verlopen.

 

Vervolgtraject

Indien u beslist om 10+ Makelaars in te schakelen voor de verkoop van uw woning gaan we het verkoopplan bepalen. U krijgt adviezen om uw woning 'verkoopklaar' te maken zodat de woning optimaal kan worden gepresenteerd. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt om foto's van uw woning te nemen. In de huidige tijd, waarin woningzoekenden vaak hun eerste selectie maken op basis van de eerste visuele indruk zijn professionele foto's een vereiste.

Promotie

Nadat de foto's en de verkoopbrochure van uw woning gereed en goedgekeurd zijn wordt uw woning te koop gezet. Uw woning wordt dan op alle fronten gepromoot: zowel online als offline.
 

Bezichtigingen

Door al onze promotionele activiteiten komt uw woning bij veel woningzoekenden onder de aandacht. Met geïnteresseerde kandidaten wordt vervolgens een bezichtigingsafspraak ingepland. Na de bezichtiging zullen wij de bevindingen terugkoppelen en een inschatting maken hoe serieus de interesse van de kijker is.
Op het moment dat er een bod op de woning wordt uitgebracht zullen wij u adviseren bij en de onderhandelingen voeren met potentiële kopers. We zullen er de beste condities en prijs voor u uit halen. Zodra de onderhandelingen succesvol zijn geweest maken wij de koopakte op. We zorgen er voor dat alle afspraken hierin goed worden vastgelegd.
We zullen u en de kopers begeleiden bij de eindinspectie, zodat u met een gerust gevoel de sleutels aan de koper overhandigt bij de notaris.

Gedurende het traject zullen wij u, indien gewenst, op de hoogte houden van mogelijke kandidaten. Daarnaast staan wij altijd klaar voor eventuele vragen of onduidelijkheden. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met ons via onderstaande gegevens.
10+ Makelaars is onder ander aangesloten bij : NVM, Funda en NWWI

Maak voor een vrijblijvende waardebepaling een afspraak via onderstaand formulier. Natuurlijk kunt u ons ook bellen.


 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring