Gouverneur Holvoetstraat 40, 'S-HERTOGENBOSCH - 10+Makelaars den Bosch

Gouverneur Holvoetstraat 40

5224 CD 'S-HERTOGENBOSCH

Vraagprijs € 359.000,- k.k.

073 - 644 75 70

info@10plusmakelaars.nl

Beschrijving

In een rustige woonstraat, aan de rand van de 'Gouverneurswijk' in 's-Hertogenbosch-West staat deze geschakelde bungalow. Kenmerkend voor deze woning is de hoge mate van privacy. In de aan de achterzijde van de woning gelegen woonkamer zit u heerlijk rustig met uitkijk op de achtertuin. De tuin grenst aan een waterpartij met daarachter De Vlijmenseweg, u heeft hier dus geen achterburen. Het mooiste en grootste winkelcentrum van 's-Hertogenbbosch 'De Helftheuvel' is te voet in enkele minuten bereikbaar. Natuurgebied De Moerputten en de oprit naar de snelweg liggen ook op korte afstand. De woning beschikt over 4 slaapkamers. De grootste slaapkamer kan eventueel als eetkamer worden ingericht. De garage is inpandig te bereiken.

Als koper van deze woning dient u rekening te houden met moderniseringskosten. Voordeel hiervan is natuurlijk dat u het dan geheel naar eigen wens kan inrichten en afwerken.

Indeling:
U komt binnen in de gang met het toilet. Van hieruit is enerzijds de gang met toegang de slaapkamers bereikbaar en aan de andere zijde is de garage toegankelijk. Aan het eind van de gang komt u in de woonkamer. De woonkamer is beschikt over een open haard en een schuifpui naar de achtertuin. De woning wordt verwarmd door middel van hete lucht (via roosters), hierdoor zijn er geen radiatoren. De keuken beschikt over een eenvoudig keukenblok in L-vormige opstelling. Vanuit de keuken kijkt u uit over de achtertuin. Indien u de keuken gaat vernieuwen kunt er ook voor kiezen om een doorgang te maken naar de naastgelegen slaapkamer, deze kan dan als eetkamer dienst doen. Aan de straatzijde liggen drie slaapkamers naast elkaar. De vierde (en grootste) slaapkamer ligt aan de tuinzijde. Deze heeft een schuifpui naar de achtertuin en kan dus ook als eetkamer in gebruik genomen worden. De badkamer is uitgerust met een douche en een wastafel. De wanden in de badkamer en in het toilet zijn betegeld tot aan het plafond. De achtertuin is aangelegd met veel groen en een ruim terras met optimale privacy. U kijkt hier richting de Vlijmenseweg. Het achterste gedeelte van de tuin is wat lager gelegen en grenst aan het water. Ook hier kunt u heerlijk zitten.

112 m2 4 Slaapkamers 1 Verdiepingen 1 Garage

EIGENDOM KENMERKEN

Prijs€ 359000,- / k.k.
AanvaardingIn Overleg
Eigenschap Grootte112 m2
Inhoud475 m2
Plattegrond349 m2
Slaapkamers4
Beschikbaar van2020-03-25
Dak TypePlat Dak
WarmWaterGeiser Eigendom
Soort WoningBungalow
Type WoningGeschakelde Woning
Status BeschikbaarheidBeschikbaar
Bouwjaar1971
In AanbouwNee
Waardering
  • Binnen: redelijk
  • Buiten: redelijk
BouwvormBestaande Bouw
Huidig GebruikWoonruimte
Huidige BestemmingWoonruimte
Permanente BewoningJa
RecreatiewoningNee
TuintypeAchtertuin,voortuin
Hoofdtuin TypeAchtertuin
Hoofdtuin PositieZuid
Hoofdtuin AchteromNee
Hoofdtuin Lengte750 m
Hoofdtuin Breedte850 m
Hoofdtuin Oppervlakte64 m2
Aantal1
Aantal Kamers5
Aantal SlaapKamers4
Garages1

SNEL OVERZICHT

Begane Grond Of Flat

Kamers5
Overigen
  • Berging
  • Hal

GELIJKE EIGENSCHAPPEN


Load: 11 queries - 220ms - 35.2MB - 372 cache hits / 397
Query: 15 queries - 223ms - 35.4MB - 405 cache hits / 434
Display: 242 queries - 357ms - 38.6MB - 2138 cache hits / 2538