Gouverneur Holvoetstraat 48, 'S-HERTOGENBOSCH - 10+Makelaars den Bosch

Gouverneur Holvoetstraat 48

5224 CD 'S-HERTOGENBOSCH

Vraagprijs € 399.000,- k.k.

073 - 644 75 70

info@10plusmakelaars.nl

Beschrijving

In een rustige woonstraat, aan de rand van de 'Gouverneurswijk' in 's-Hertogenbosch-West vindt u deze geschakelde bungalow. Kenmerkend voor deze woning is de hoge mate van privacy. In de aan de achterzijde van de woning gelegen woonkamer zit u heerlijk rustig met uitkijk op de achtertuin. De tuin grenst aan een waterpartij met daarachter De Vlijmenseweg. Het mooie winkelcentrum De Helftheuvel is te voet in enkele minuten bereikbaar. Tevens liggen onder andere natuurgebied De Moerputten en de oprit naar de snelweg op korte afstand. De woning beschikt over 3 slaapkamers, allen gelegen aan de straatzijde, er is een eetkamer grenzend aan de achtertuin en aan de keuken. De garage is inpandig te bereiken. Een gedeelte van de achtertuin is eigendom van de gemeente maar mag gewoon gebruikt worden. Hierdoor is het bruikbare perceel aanmerkelijk groter dan de 272m² die in eigendom zijn.

Indeling
U komt binnen in de ruime hal met een garderobenis en het toilet. Vanuit de hal is enerzijds de gang met toegang de slaapkamers bereikbaar en aan de andere zijde is de garage toegankelijk. Aan het eind van de gang komt u in de ruime woonkamer. De woonkamer is afgewerkt met een laminaatvloer en beschikt over een allesbrander. Door middel van een schuifpui is de achtertuin bereikbaar. De woning wordt verwarmd door middel van hetelucht, hierdoor zijn er geen radiatoren aanwezig. De warmte komt via de roosters in de vloeren. De keuken beschikt over een ruim keukenblok met diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken kijkt u uit over de achtertuin. Naast de keuken ligt de eetkamer (voormalige slaapkamer). Ook van hieruit heeft u een fraai uitzicht over de achtertuin. Door middel van een schuifpui is de tuin bereikbaar. De drie slaapkamers liggen naast elkaar aan de straatzijde. De slaapkamers zijn afgewerkt met laminaat. In de gang is tegenover de slaapkamers de badkamer gesitueerd. Deze is uitgerust met een douchecabine en een wastafelmeubel De wanden zijn betegeld tot aan het plafond.

Buiten:
De achtertuin is aangelegd met veel groen en natuurstenen tegels. Het aan de woonkamer en de eetkamer grenzende terras biedt veel privacy. U kijkt hier richting de Vlijmenseweg. Via een trap is het lager gelegen gedeelte bereikbaar. Hier kunt u lekker aan het water zitten, vanaf hier is de Vlijmenseweg niet zichtbaar.

112 m2 3 Slaapkamers 1 Verdiepingen 1 Garage

EIGENDOM KENMERKEN

Prijs€ 399000,- / k.k.
Ligging
  • Aan Rustige Weg
  • In Woonwijk
  • Vrij Uitzicht
AanvaardingIn Overleg
Eigenschap Grootte112 m2
Inhoud450 m2
Plattegrond272 m2
Slaapkamers3
Beschikbaar van2019-05-22
IsolatieDakisolatie,muurisolatie,gedeeltelijk Dubbel Glas
Dak TypePlat Dak
Dak MaterialenBitumineuze Dakbedekking
WarmWaterGeiser Eigendom
Soort WoningBungalow
Type WoningGeschakelde Woning
Status BeschikbaarheidVerkocht
Bouwjaar1971
In AanbouwNee
Waardering
  • Binnen: goed
  • Buiten: goed
BouwvormBestaande Bouw
Huidig GebruikWoonruimte
Huidige BestemmingWoonruimte
Permanente BewoningJa
RecreatiewoningNee
TuintypeAchtertuin,voortuin
Hoofdtuin TypeAchtertuin
Hoofdtuin PositieZuidwest
Hoofdtuin AchteromNee
Hoofdtuin Lengte1050 m
Hoofdtuin Breedte800 m
Hoofdtuin Oppervlakte84 m2
Aantal1
Aantal Kamers5
Aantal SlaapKamers3
Garages1

SNEL OVERZICHT

Begane Grond Of Flat

Kamers5
Overigen
  • Toilet
  • Gang

GELIJKE EIGENSCHAPPEN


Load: 11 queries - 217ms - 35.2MB - 372 cache hits / 397
Query: 15 queries - 221ms - 35.4MB - 405 cache hits / 434
Display: 228 queries - 371ms - 38.0MB - 2037 cache hits / 2401