Verkoopmakelaar - 10+ Makelaars

Verkoopmakelaar

Uw huis verkopen in Den Bosch, Rosmalen of Vught?

Het verkopen van uw huis is een belangrijke stap. Niet alleen zijn er financiële risico’s mee gemoeid maar ook emotionele factoren kunnen een belangrijke rol spelen. Onze makelaar komt graag bij u langs om tijdens een persoonlijk gesprek de mogelijkheden te bespreken. Benieuwd naar onze werkwijze? 10+ Makelaars biedt u:

Stap
1

Een vrijblijvende waardebepaling

Tijdens een persoonlijk gesprek worden uw verwachtingen, wensen en mogelijkheden in kaart gebracht. Daarnaast wordt er een inventarisatie gemaakt van uw woning om een goed beeld te krijgen over de vraagprijs en de te verwachten opbrengsten aan

Stap
2

De presentatie van uw woning

Door de makelaar wordt een persoonlijk verkoopplan opgesteld. Wij adviseren u over het verkoop-klaar maken van uw huis. Wij maken o.a. gebruik van een professionele fotograaf, maken een drukwerkbrochure en uw woning wordt zowel online als offline optimaal onder de aandacht gebracht.

Stap
3

De bezichtiging van uw woning

De makelaar verzorgt de bezichtigingen, ook in de avonduren en in het weekend, met potentiële kopers. Alle bezichtigingen worden in overleg met u ingepland. Na elke bezichtiging zullen wij u een terugkoppeling geven over hoe het is gegaan.

Stap
4

De onderhandelingen

Een bod ontvangen? Tijdens de onderhandelingen voorzien wij u van advies en terugkoppelingen. Hierbij zullen we altijd uw belangen optimaal behartigen. Zodra de onderhandelingen afgerond zijn, stellen wij de koopakte op. Wij dragen zorg dat alle afspraken hierin goed worden vastgelegd.

Stap
5

De notaris en verdere afhandelingen

De notariële stukken controleren behoort ook tot ons proces. Ook zullen wij aanwezigh zijn bij de eindinspectie, zodat u met een gerust gevoel de sleutels aan de koper kan overhandigen.

Wilt u meer weten over de verkoopbegeleiding van 10+ Makelaars? Neem dan gerust contact met ons op!

 

10+ Makelaars
's-Hertogenbosch

Rompertpassage 37a
5233 AP 's-Hertogenbosch

KvK nummer: 17203121

BTW nummer: NL147979018801

Contact formulier


Load: 11 queries - 235ms - 35.2MB - 372 cache hits / 397
Query: 15 queries - 239ms - 35.3MB - 412 cache hits / 441
Display: 42 queries - 291ms - 37.3MB - 2034 cache hits / 2133