Ons aanbod

Bekijk hier ons actuele aanbod!

Sorteer op:
  • Datum van toevoegen aflopend
  • Verkoopprijs aflopend
  • Plaats aflopend
Grid
List

Orthen 188b te 's-Hertogenbosch

5Room(s)
1Bathroom(s)
26Picture(s)
98
Deze jaren '30 woning staat aan een rustige woonstraat in het oudste gedeelte van de wijk Orthen. Lang geleden was dit de uitvalsweg van 's-Hertogenbosch richting Utrecht maar doordat het tegenwoordig geen doorgaande weg meer is komt er alleen bestemmingsverkeer.
€319.000

Van Ranststraat 3 te Boxtel

6Room(s)
1Bathroom(s)
28Picture(s)
110
Op korte afstand van het NS-station, het centrum en diverse winkels staat deze 2-onder-1 kapwoning met een perceel van maar liefst 400m². De woning beschikt onder andere over drie slaapkamers op de eerste verdieping. Op de tweede verdieping bevinden zich nog twee kamers waarvan er een als slaapkamer gebruikt kan worden.
€369.000

Gerardusstraat 38 te Berkel-Enschot

5Room(s)
1Bathroom(s)
23Picture(s)
109
In een rustige en kindvriendelijke woonwijk gelegen tussenwoning met onder andere een moderne keuken, moderne badkamer en vier slaapkamers. De begane grond is afgewerkt met een nette tegelvloer met vloerverwarming en op de tweede verdieping is een dakkapel geplaatst. De woning ligt aan de rand van Berkel-Enschot. Op korte afstand vind je diverse winkels, sportfaciliteiten en scholen.
€369.000

De Baken 11 te 's-Hertogenbosch

5Room(s)
2Bathroom(s)
48Picture(s)
247
Deze royale en zeer hoogwaardig afgewerkte vrijstaande woning staat in een rustige woonstraat in de wijk De Baken. De op- en afrit naar de snelweg zijn in enkele minuten bereikbaar. Ook diverse voorzieningen liggen in de directe nabijheid zoals basisscholen, winkels, sportvoorzieningen en recreatiegebied De Noorderplas met het Burgemeester van Zwietenpark.
€1.200.000

Jan Frankenstraat 32 te Rosmalen

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
23Picture(s)
43
Dit gezellige tweekamer appartement ligt zeer centraal in de wijk 'Hintham" met diverse winkels (o.a. Jumbo, Lidl, een cafetaria en een kapper) op loopafstand. Een bushalte ligt om de hoek waardoor zowel het centrum van 's-Hertogenbosch als het centrum van Rosmalen met de bus maar ook op de fiets in ca. 10 minuten bereikbaar zijn.
€199.000

Ijsselsingel 168 te 's-Hertogenbosch

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
32Picture(s)
80
In dit appartement waan je je het hele jaar op vakantie. Want vanaf de 9e verdieping heb je vanuit de woonkamer en de slaapkamer een schitterend vrij uitzicht over de Oosterplas en kan je vanaf zonsopgang heerlijk genieten op het balkon. Het appartement maakt deel uit van het goed onderhouden appartementencomplex 'IJsselstaete' met winkelcentrum het Rivierenplein op loopafstand.
€300.000

Zuiderpassage 5 te 's-Hertogenbosch

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
26Picture(s)
84
Op korte afstand van het centrum van 's-Hertogenbosch, recreatiegebied De Zuiderplas en het fraaie Zuiderpark gelegen 3-kamer appartement met een eigen berging en een gezamenlijke fietsenberging. Het appartement ligt op de eerste verdieping van een kleinschalig winkelcentrum met horeca gelegenheden uit diverse keukens.
€299.000

Gerbrandyhof 25 te 's-Hertogenbosch

4Room(s)
1Bathroom(s)
29Picture(s)
106
Deze uitgebouwde tussenwoning staat in een rustige woonstraat in de wijk De Maaspoort. Op korte afstand van de woning tref je tal van voorzieningen. Sociaal Cultureel Centrum 'De Schans' ligt op steenworp afstand. Hier is onder andere een gezondheidscentrum gevestigd, kunt u diverse sporten beoefenen en is er een bushalte.
€375.000

Kerkpad 4 te Dreumel

8Room(s)
1Bathroom(s)
54Picture(s)
392
Onder de rook van de oude kerk en een als monument aangewezen Lindeboom is deze flinke woning op een rustieke locatie gesitueerd. Alles klopt. De gehele woonboerderij is volledig afgestemd op de landelijke stijl. De woning is herbouwd in 1985, volledig in stijl van de boerderij die oorspronkelijk op deze locatie stond, dus met een authentieke uitstraling en oog voor detail.
€929.000

Rupelstraat 1 te 's-Hertogenbosch

5Room(s)
1Bathroom(s)
18Picture(s)
102
In een rustige, autoluwe, woonstraat in 's-Hertogenbosch-Oost staat deze gemoderniseerde hoekwoning. In de afgelopen jaren zijn onder andere de keuken, de badkamer en het toilet vernieuwd en een aantal wanden zijn gestukadoord. De woonkamer is afgewerkt met een fraaie houten vloer. Doordat de achtertuin op het zuiden ligt kan je bij mooi weer de gehele dag lekker van de zon genieten.
€389.000

Trompet 16 te 's-Hertogenbosch

4Room(s)
1Bathroom(s)
21Picture(s)
124
Deze ruime tussenwoning in de wijk De Hambaken grenst aan de achterzijde aan een groenstrook waardoor je hier over extra privacy beschikt. Met onder andere vier ruime slaapkamers en een flinke woonkamer beschikt deze woning over een zee aan ruimte. Op korte afstand vindt je diverse winkels (winkelcentrum 'Rompertpassage' en 'Het Wielsem' (met een Action en Lidl ), scholen en kinderdagverblijven.
€289.000

Zesde Buitenpepers 44 te 's-Hertogenbosch

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
18Picture(s)
61
Op de begane grond van dit kleinschalige appartementencomplex ligt dit appartement met eigen tuin en berging. Je vindt deze woning in de gewilde wijk ‘De Buitenpepers’. In de directe omgeving zijn diverse voorzieningen aanwezig zoals scholen, sportfaciliteiten en N.S. Station Oost. Ook zijn de uitvalswegen A2 en 59 van hieruit snel bereikbaar.
€259.000

funda en de rest voor zijn?

Een nieuwe woning ontdekken voordat deze op funda en de rest van de markt komt? Schrijf u dan nu in, en ontvang een melding wanneer een huis met uw wensen op de markt komt!