Ons aanbod

Bekijk hier ons actuele aanbod!

Sorteer op:
  • Datum van toevoegen aflopend
  • Verkoopprijs aflopend
  • Plaats aflopend
Grid
List

Vierde Rompert 65 te 's-Hertogenbosch

5Room(s)
1Bathroom(s)
36Picture(s)
104
Deze tussenwoning ligt aan een autovrij hofje tegenover een speeltuintje op loopafstand van winkelcentrum “De Rompertpassage” De wijk De Rompert kenmerkt zich door een hoge diversiteit aan voorzieningen en een gunstige ligging ten opzichte van het stadscentrum en uitvalswegen.
€350.000

Schout van der Dussensingel 6 te 's-Hertogenbosch

5Room(s)
1Bathroom(s)
41Picture(s)
173
Laat je verrassen door deze ruime en modern afgewerkte 2-onder-1 kapwoning met zwembad. In de loop der jaren is deze woning op zo'n beetje alle fronten verbeterd en gemoderniseerd. Hierbij is ook veel aandacht besteed aan de verduurzaming. Zo is de woning voor zien van een warmtepomp, 28 zonnepanelen en op de begane grond zit HR++ glas.
€569.500

Lugteren 75 te 's-Hertogenbosch

4Room(s)
1Bathroom(s)
28Picture(s)
90
Deze geschakelde bungalow met garage en een royale achtertuin staat op een fijne locatie in de wijk De Maaspoort. De woning ligt aan een rustige woonstraat, grenzend aan een fietspad.In de directe omgeving vindt je veel groen. Winkelcentrum 'Lokerenpassage' met een grote diversiteit aan winkels ligt op korte afstand. Ook Sociaal Cultureel Centrum 'De Schans' ligt in de nabijheid.
€400.000

Bastiaan de Poorterstraat 21 te Rosmalen

7Room(s)
1Bathroom(s)
38Picture(s)
151
In de gezellige wijk Hintham-Zuid staat deze uitgebouwde en modern afgewerkte tussenwoning. Door de efficiënte indeling van de eerste en tweede verdieping beschikt de woning over maar liefst 6 slaapkamers. Een ideale woning dus voor bijvoorbeeld een gezin met veel kinderen of voor iemand die diverse thuiswerk plekken nodig heeft. Zo'n beetje alle punten in de woning zijn gemoderniseerd/verbeterd.
€459.000

Zuidoosterfront 61 te 's-Hertogenbosch

4Room(s)
27Picture(s)
109
Deze modern afgewerkte jaren '30 hoekwoning ligt in een van de leukste straten van de gewilde Graafsewijk. Op korte afstand vindt je onder anderen recreatieplas De IJzeren Vrouw met het Prins Hendrikpark. Ook winkels, scholen, station-Oost en het Sportiom liggen in de nabijheid. De gezellige binnenstad van 's-Hertogenbosch is met de fiets in minder dan 10 minuten te bereiken.
€429.000

Vierde Hambaken 73 te 's-Hertogenbosch

5Room(s)
1Bathroom(s)
53Picture(s)
153
 Deze ruime tussenwoning (type drive-in) is gelegen in de wijk De Hambaken op korte afstand van diverse scholen, `sportfaciliteiten en winkelcentra 'Het Wielsem' en de 'Rompertpassage'. Het stadscentrum en het station zijn van hieruit per fiets en met het openbaar vervoer in 10 minuten bereikbaar. Zowel aan de voor- als aan de achterzijde heeft de woning een vrije ligging.
€365.000

Blokpolder 4 te 's-Hertogenbosch

1Bathroom(s)
35Picture(s)
111
Deze modern afgewerkte tussenwoning staat op een fijne locatie in de wijk De Maaspoort. De woning staat in een omgeving met veel groen en ligt in de nabijheid van scholen, kinderdagverblijven en diverse sportfaciliteiten. Winkelcentrum 'Lokerenpassage' met een grote diversiteit aan winkels ligt op loopafstand. Ook recreatiegebied de Noorderplas en de rivier de Maas liggen op korte afstand.
€389.000

Dommelstraat 7b te 's-Hertogenbosch

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
30Picture(s)
56
Dit 2-kamer appartement met eigen berging in de kelder ligt op de tweede verdieping van het in 2013 gebouwde appartementencomplex 'De Dieze'. Dit modern vormgegeven appartementencomplex bestaat uit 31 appartementen in verschillende groottes en beschikt over een royaal terras voor gemeenschappelijk gebruik. Het gebouw is goed beveiligd en wordt verwarmd door middel van een warmtepomp.
€285.000

Zevende Slagen 82 te 's-Hertogenbosch

5Room(s)
2Bathroom(s)
42Picture(s)
132
Deze riante hoekwoning (type drive-in) met een perceel van maar liefst 368 m² biedt je diverse gebruiksmogelijkheden. Onder andere door de inpandige garage, de extra badkamer en tuinkamer op de begane grond is deze verdieping zelfstandig te gebruiken door bijvoorbeeld een opgroeiend kind of door opa of oma. Ook een praktijk of kantoor aan huis kan je hier uitstekend uitoefenen.
€409.000

Anna Blamanstraat 44 te Rosmalen

5Room(s)
1Bathroom(s)
32Picture(s)
145
In een verkeersluwe straat in de wijk Molenhoek gelegen 2-onder-1 kapwoning met een op het zuiden gelegen achtertuin. De woning biedt veel privacy en beschikt onder andere over vier slaapkamers, een ruime woonkamer met erker en een overdekt terras in de achtertuin. De ligging ten opzichte van diverse voorzieningen maakt wonen op deze locatie extra fijn.
€509.000

Klipperstraat 24 te 's-Hertogenbosch

5Room(s)
1Bathroom(s)
48Picture(s)
135
Deze ruime vrijstaande woning met onder andere een energielabel A en een inpandig bereikbare garage ligt in de gewilde wijk De Maaspoort. De woning beschikt over een ruime woonkamer met een speelse niet-alledaagse indeling, vier slaapkamers en een zonnige tuin op het zuiden met veel privacy.
€539.000

Tanneskampke 13 te 's-Hertogenbosch

5Room(s)
1Bathroom(s)
64Picture(s)
165
Wat een geweldige afwerking! Vanaf 2021 is deze tweekapper volledig gemoderniseerd. Hierbij is werkelijk niets ongemoeid gelaten en het resultaat mag er wezen. Bij binnenkomst valt direct het hoge afwerkingsniveau op en dit is in de gehele woning doorgetrokken.
€619.000

funda en de rest voor zijn?

Een nieuwe woning ontdekken voordat deze op funda en de rest van de markt komt? Schrijf u dan nu in, en ontvang een melding wanneer een huis met uw wensen op de markt komt!