Ons aanbod

Bekijk hier ons actuele aanbod!

Sorteer op:
  • Datum van toevoegen aflopend
  • Verkoopprijs aflopend
  • Plaats aflopend
Grid
List

Oude Engelenseweg 2e

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
33Picture(s)
42
Wil jij genieten van een geweldig vrij uitzicht vanuit de woonkamer? Kom dan kijken in dit nette appartement gelegen in het Veemarktkwartier. Deze opkomende wijk ligt tegenover De Brabanthallen en dichtbij culturele hotspots De Tramkade met onder andere de Verkadefabriek en diverse horecagelegenheden zoals Van Aken en De Bossche Brouwers.
€225.000

Columbusstraat 23 a te 's-Hertogenbosch

7Picture(s)
0
Op korte termijn zal er worden gestart met de realisatie van 3 hoogwaardig afgewerkte appartementen (benedenwoningen) met een eigen stadstuin. De appartementen zullen luxe worden afgewerkt en energiezuinig worden gemaakt. Zo zal er verwarmd gaan worden met vloerverwarming en een warmtepomp, de voorgevel wordt gerenoveerd en het glas wordt uitgevoerd in HR++.
€359.000

Scheldestraat 22 te 's-Hertogenbosch

5Room(s)
1Bathroom(s)
53Picture(s)
135
Op een mooie locatie in 's-Hertogenbosch-Oost (Aawijk) staat deze riant uitgebouwde hoekwoning met multifunctioneel bijgebouw. De woning is op de begane grond zowel aan de achterzijde als aan de zijkant uitgebouwd, de voormalige garage is verbouwd tot multifunctioneel bijgebouw waardoor deze woning ook uitermate geschikt is voor iemand die een kantoor of praktijk aan huis wil.
€525.000

Watermunt 11 te Aalst

5Room(s)
30Picture(s)
143
Wonen in een nieuwbouwwoning zonder te wachten totdat de bouw klaar is? Dat kan in deze recent opgeleverde energiezuinige 2-onder-1 kapwoning. De woning is gebouwd volgens de hedendaagse normen, je woont hier gas-loos. De verwarming (overal vloerverwarming) en warmwater wordt verkregen door een warmtepomp. Met een woonoppervlakte van 143m² en een perceel van 260m².
€690.000

Aartshertogenlaan 269 te 's-Hertogenbosch

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
27Picture(s)
64
Op de tweede verdieping van dit kleinschalige appartementengebouw ligt dit gezellige en goed afgewerkte appartement. In de loop der jaren is het appartement op diverse punten verbeterd en gemoderniseerd maar ook een aantal originele details zijn bewaard gebleven waardoor een modern wooncomfort uitstekend is gecombineerd met de authentieke sfeer.
€285.000

Eerste Morgendreef 32 te 's-Hertogenbosch

6Room(s)
1Bathroom(s)
34Picture(s)
156
Laat je verrassen door de ruimte, speelse indeling en hoge mate van privacy. Deze vrijstaand geschakelde woning biedt alle wooncomfort die je in een hedendaagse mag verwachten. Op de begane grond tref je een ruime living met een duidelijke scheiding tussen de ruime zitkamer en de royale eetkamer.
€629.000

Middenveld 6 Den Dungen - Gemeente Sint-Michielsgestel

5Room(s)
1Bathroom(s)
34Picture(s)
118
Deze moderne, energiezuinige instapklare tussenwoning staat in een rustige woonstraat in de nieuwbouwwijk Jacobskamp. De woning beschikt onder andere over een fijne woonkamer met veel lichtinval, een ruime keuken, drie slaapkamers en een grote zolderkamer waar nog een of twee extra slaapkamers gerealiseerd kunnen worden.
€435.000

Jan Heijmanslaan 11 te Rosmalen

3Bedroom(s)
1Bathroom(s)
37Picture(s)
83
Dit ruime appartement met maar liefste 3 slaapkamers ligt erg centraal in Hintham. Op zeer korte afstand ligt winkelcentrum Pastoor van Thiellaan, hier tref je onder meer twee supermarkten. Ook recreatiegebied het IJzeren Kind en de Oosterplas liggen in de nabijheid.
€275.000

Derde Rompert 3 te 's-Hertogenbosch

3Room(s)
1Bathroom(s)
30Picture(s)
105
Op een centrale locatie in de wijk De Rompert gelegen nette tussenwoning met energielabel A. Op loopafstand van de woning ligt winkelcentrum De Romperpassage waar je terecht kan voor alle dagelijkse boodschappen. Je vindt hier onder andere drie supermarkten, een slager, bakker, drogisterijen en kappers.
€350.000

Meester Broerensingel 134 te Rosmalen

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
34Picture(s)
79
Op een werkelijk fantastische locatie in de wijk Hintham-Noord gelegen 3-kamer appartement met eigen berging en eigen parkeerplaats. Op de vierde verdieping kijk je vanuit de woonkamer en vanaf het balkon namelijk mooi en vrij weg over het groen en de waterpartij aan de achterzijde van het appartementencomplex. Het appartement is in de afgelopen jaren op nagenoeg alle punten gemoderniseerd.
€400.000

Galeistraat 7 te 's-Hertogenbosch

5Room(s)
1Bathroom(s)
34Picture(s)
126
De ligging van deze vrijstaand geschakelde woning kenmerkt zich door de vrije ligging. Gelegen op de hoek van de straat kijk je vanuit de woonkamer fraai weg over de brede straat en de groenstrook schuin tegenover de woning. Ook in de achtertuin heb je veel privacy onder de fraaie terrasoverkapping. De woning beschikt over een vrijstaande garage en heeft een fijne, niet alledaagse, indeling.
€515.000

De Wieldam 35 te Rosmalen

4Room(s)
1Bathroom(s)
34Picture(s)
130
In de wijk 'De Watertuinen', aan de rand van 'De Groote Wielen' staat deze modern afgewerkte woning met onder andere een ruime woonkamer, drie slaapkamers, een tuin op het zuiden en een dubbele carport aan de achterzijde. Door de vrije ligging aan zowel de voor- als de achterzijde geniet je in deze woning van een fijne privacy.
€450.000

funda en de rest voor zijn?

Een nieuwe woning ontdekken voordat deze op funda en de rest van de markt komt? Schrijf u dan nu in, en ontvang een melding wanneer een huis met uw wensen op de markt komt!