Over ons

 Wilt u uw woning of appartement verkopen of denkt u eraan om een woning te kopen? Wij kunnen u helpen!

Ons kantoor

Klein team, grote marktkennis

Heeft u plannen om uw woning te verkopen? Wij helpen u graag! Onze enthousiaste en ervaren makelaars bieden een duidelijke en resultaatgerichte verkoopstrategie voor uw woning of appartement.

Persoonlijke benadering

Of u nu uw woning wilt verkopen, een nieuw woning wil aankopen of wilt laten taxeren, bij ons kunt u rekenen op een persoonlijke en betrokken benadering waarbij we goed naar uw wensen luisteren.

Vaste contactpersonen

Om onze opdrachtgevers een optimale service te garanderen werkt 10+ Makelaars met vaste contactpersonen. U weet precies met wie u te maken heeft, er komt geen ruis op de lijn en we kunnen snel schakelen.

Oplossingsgericht

Iedere woning en iedere klant heeft zijn eigen verhaal, ieder vraagstuk verdient daarom een eigen aanpak, Samen met de klant maken wij een duidelijk plan van aanpak en bekijken we welke strategie succesvol zal zijn.

Ingang van locatie in rompert

Onze medewerkers

Marck van Litsenburg 10 plus makelaars

Marck van Litsenburg

Marck is oprichter en eigenaar van 10+ Makelaars. Als makelaar en taxateur is hij al ruim 20 jaar actief. In iedere buurt of wijk in de regio heeft hij wel een woning verkocht, verhuurd of getaxeerd.

Nadine, medewerker van 10+ makelaars

Nadine Claessen

Nadine is als binnendienst medewerker het eerste aanspreekpunt op kantoor. Ze kent de dossiers en het woningaanbod. U kunt bij Nadine terecht voor al uw vragen.

Jomieneke van 10plus makelaars

Jomieneke van der Velden

Jomieneke is in bezit van haar KRMT-diploma (kandidaat makelaar). U kan haar onder andere tegenkomen bij een bezichtiging maar ook houdt zij zich bezig met de verhuur van woningen via 123Wonen.