Over ons - 10+ Makelaars

Over ons

Na jarenlang gewerkt te hebben voor verschillende makelaarskantoren in Noord-Brabant startte Marck van Litsenburg in 2007 zijn eigen makelaarskantoor. Ruim 10 jaar later is 10+ Makelaars een gevestigde naam in ’s-Hertogenbosch en omstreken. Met een vast team van drie personen streeft het kantoor keer op keer naar een klantgerichte aanpak met een optimaal resultaat. Een aanpak afgestemd op uw wensen en mogelijkheden. Brabantse nuchterheid, een duidelijk verhaal en eerlijk advies heeft ons gemaakt tot wie we nu zijn.

10+ Makelaars is het aangewezen makelaarskantoor voor:

Verkoop van uw woning

Heeft u plannen om uw woning te verkopen? Wij helpen u graag! Onze enthousiaste en ervaren makelaars bieden een duidelijke en resultaatgerichte verkoopstrategie voor uw woning of appartement.

Aankoop van uw woning

Bent u op zoek naar een woning? Of heeft u uw droomhuis gevonden en wilt u advies? Schakel 10+ Makelaars in voor de begeleiding en onderhandeling bij de aankoop van uw woning.

Woningtaxaties

De waarde van uw woning bepalen? De taxateurs van 10+ Makelaars bieden een onafhankelijke en betrouwbare taxatie van uw woning.

Waarom kiezen voor 10+ Makelaars?

10Plus Nadine
Nadine Claessen

Klein team, grote marktkennis

Heeft u plannen om uw woning te verkopen? Wij helpen u graag! Onze enthousiaste en ervaren makelaars bieden een duidelijke en resultaatgerichte verkoopstrategie voor uw woning of appartement.

10Plus Marck
Marck van Litsenburg

Vaste contactpersonen

Om onze opdrachtgevers een optimale service te garanderen werkt 10+ Makelaars met vaste contactpersonen. U weet precies met wie u te maken heeft, er komt geen ruis op de lijn en we kunnen snel schakelen.

10Plus Jomieneke
Jomieneke van der Velden

Oplossingsgericht

Iedere woning en iedere klant heeft zijn eigen verhaal, ieder vraagstuk verdient daarom een eigen aanpak, Samen met de klant maken wij een duidelijk plan van aanpak en bekijken we welke strategie succesvol zal zijn.

Stadhuisstraat

Persoonlijke benadering

Of u nu uw woning wilt verkopen, een nieuw woning wil aankopen of wilt laten taxeren, bij ons kunt u rekenen op een persoonlijke en betrokken benadering waarbij we goed naar uw wensen luisteren.

10+ Makelaars
's-Hertogenbosch

Rompertpassage 37a
5233 AP 's-Hertogenbosch

KvK nummer: 17203121

BTW nummer: NL147979018801

Contact formulier


Load: 11 queries - 238ms - 35.2MB - 372 cache hits / 397
Query: 15 queries - 242ms - 35.3MB - 412 cache hits / 441
Display: 45 queries - 295ms - 37.3MB - 2025 cache hits / 2126