Onze diensten

Uw woning verkopen

U wilt uw huis in den Bosch, Rosmalen of een andere plaats verkopen. Het verkopen van uw huis is een grote stap, waarbij zowel financiële als emotionele factoren een belangrijke rol spelen. Zeker tegenwoordig is het van groot belang dat u en uw makelaar een zo goed mogelijke prijs voor uw woning weten te krijgen. Persoonlijke aanpak staat daarom bij ons centraal. Onze makelaar Marck van Litsenburg komt graag bij u langs om alle mogelijkheden uitgebreid met u door te spreken.

Een vrijblijvende waardebepaling en verkoopadvies
Al tijdens het persoonlijke gesprek worden al uw wensen, verwachtingen en de mogelijkheden in kaart gebracht. Ook wordt er een uitgebreide inventarisatie gemaakt van uw woning om op die manier, in overleg, de juiste vraagprijs te bepalen. Aan deze waardebepaling kunnen geen rechten worden ontleend, maar op deze manier heeft u wel al een goed idee van waar u aan kunt denken. Vervolgens wordt ook al vooruitgelopen op het verkoopproces en worden de stappen die daarin ondernomen worden uitvoerig met u doorgenomen.

De presentatie van uw woning
Wanneer u uw huis gaat verkopen heeft u uzelf vast wel eens de vraag gesteld “Wat moet ik doen om mijn huis verkoopklaar te maken?”. Bij 10+ makelaars geven we u een uitgebreid advies over hoe u ervoor kunt zorgen dat uw huis helemaal verkoopklaar wordt. Daarnaast zorgen we ook nog eens voor een optimale presentatie, zodat geïnteresseerden de echte waarde van het huis gaan zien en waarderen. Hierbij maken we onder andere gebruik van een professionele fotograaf en bieden we u zelfs de mogelijkheid tot het gebruikmaken van een verkoopstylist. Op die manier wordt uw huis optimaal gepresenteerd!
Uiteindelijk wordt er een drukwerk brochure gemaakt en wordt uw woning zowel online als offline optimaal onder de aandacht gebracht. Wij weten, door onze jarenlange ervaring, de mogelijkheden van Funda en andere huizensites optimaal te benutten.

Persoonlijk contact
Korte lijntjes. Dat is waar het bij 10+ Makelaars om draait. We houden u tijdens iedere stap van het verkoopproces zoveel mogelijk op de hoogte. Zo weet u altijd wat de laatste status is en kunnen we snel schakelen. Zowel onze makelaar als onze binnendienst staan daarnaast altijd voor u klaar als u vragen heeft.

De onderhandelingen
U heeft een eerste bod ontvangen, super! Maar wat nu? Zodra de onderhandelingen beginnen voorzien wij u altijd van advies. U staat er nooit alleen voor. Door onze ervaring weten we precies wat in uw situatie de beste prijs en voorwaarden zijn. Daar streven we dan ook altijd naar! Zo komen we samen tot een optimale verkoop van uw woning.

Afwikkeling
Wanneer de onderhandelingen zijn afgerond en u tevreden bent, stellen wij de koopakte op. Hierin dragen we er zorg voor dat alle afspraken die u en de kopende partij gemaakt hebben goed en begrijpelijk worden vastgelegd. Daarnaast zullen wij aanwezig zijn bij de eindinspectie. Hierdoor kunt u met een gerust gevoel de sleutels aan de koper overhandigen.

Aankoop makelaar

Een huis of appartement kopen is een grote stap en kan erg spannend zijn. 10+ Makelaars helpt u, als uw persoonlijke aankoopmakelaar, graag bij het vinden en aankopen van uw droomhuis. Niet alleen bespaart dit u tijd, het levert ook een ontspannen aankoop van de woning op. Onderhandelen doet 10+ Makelaars dagelijks; wij zorgen ervoor dat uw commercieel belang optimaal wordt behartigd. Benieuwd naar onze werkwijze? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. 

Taxaties

Bent u van plan een woning te kopen of uw hypotheek over te sluiten? Dan is vaak één van de eerste en lastigste vraag: wat is mijn huis waard? Een taxatie geeft hier een antwoord op.

Wat is uw huis of appartement waard?
Elke woning is uniek en dat geldt dus ook voor de waarde van het huis. De waarde van een woning is afhankelijk van veel factoren, zoals: wat voor type woning is het? Hoe ruim is het huis? Zijn er speciale voorzieningen aanwezig? Is het huis gunstig gelegen? Allemaal factoren waar met een objectieve en onafhankelijke blik naar gekeken moet worden.

Nederlands Woning Waarde Instituut
Wij zijn aangesloten bij het NWWI, hét keurmerk voor woningtaxaties. Het NWWI valideert taxatierapporten van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Alleen taxateurs die aan de strenge kwaliteitseisen voldoen kunnen zich bij het NWWI aanmelden. Onze taxatierapporten worden door alle erkende geldverstrekkers geaccepteerd.

Meer weten over de taxaties van 10+ Makelaars? Vul dan onderstaand formulier!

funda en de rest voor zijn?

Een nieuwe woning ontdekken voordat deze op funda en de rest van de markt komt? Schrijf u dan nu in, en ontvang een melding wanneer een huis met uw wensen op de markt komt!